Бариера за седишта во кола

950 ден

Ако имате куче кое протестира да се вози позади во кола и упорно пробува да премине на возачко седиште, тогаш оваа бариера е решение на проблемот.

Се става позади на предните седишта и го спречува миленикот да дојде до возачот. Сепак има доволно простор да гледа напред и возењето во кола е повеќе безбедно.

Плус има простор за да се стават аксесоари и опрема за Вашето милениче.

Димензии: 60 x 70 cm

Ако не се користи може да се спакува и е практично за чување во кола.

Категорија: Ознаки: , , , ,