Безбедносен елек

270 ден370 ден

Флуороцентен безбедносен елек со кој Вашиот миленик е лесно забележлив. Се приметува од далекува, односно секој автомобил, точак и пешак ќе го забележи.

Шифра: Не е достапно Категорија: , , , , Ознаки: , ,