Безбедносна ограда за багажник Eduard

3,350 ден

Ограда која се поставува позади задните седишта во кола за да се заштити миленикот да не премине напред кога се вози во задниот дел. Лесно за подесување од таван до подот со навртување (хоризонтално и вертикално).

Се препорачува за секаков тип на кола, џип или пак седан.

Минимум димензии висина 65-110 cm / Максимум димензии ширина 90-140 cm