Безбедносно LED светло Logan

800 ден

Со ова кул LED светло, секаде и секогаш ќе може да го видиш твоето куче, а и останатите ќе го забележат. Лесно се прикачува на ремчето од градник или околувратник со еластичната прерамка, без да смета на секодневните активности.
Се активира со задржување на горното копче од 3 секунди и свети во повеќе бои. Има три опции на светење кои може да ги подесите според потребата со видливост од 300м. Се исклучува на истиот начин со кратко задржување од три секунди.
Работи на батерија која се полни со USB кабел (вклучен во пакувањето).

Димензии: 9х3 см

Категорија: Ознаки: , , , ,