Валентајн срце торта за куче

Љубовта е да се споделува, а ние секогаш им даваме многу љубов на нашите миленичиња <3 По повод празникот на љубовта ние од нашата кујна спремивме торта во форма на срце во металик црвена боја и многу срциња декорации за екстра внимание!

Супер идеа за награда за твоето милениче или да израдуваш твој пријател со малку љубов на овој прекрасен празник.

  • Нашите рецепти се проверени и со дозвола од Агенцијата за Храна и Ветеринарство (АХВ)
  • Тортите за Валентајн се достапни само во одредени денови за нарачка (објавени од Луна Пет)
  • Тортата се подигнува од дуќан и не може да се прати по карго.
Категорија: Ознаки: , , , ,