Градник + поводник Bright Reflective

450 ден

Сет градник и поводник за мачиња кој е лесен за облекување и практичен. Со рефлективни елементи. Достапно во повеќе бои.

Димензии: 20-35 cm

Категорија: , Ознаки: , , ,