Груминг четка (extra soft)

700 ден

Една од најмеките четки за кучиња и мачки кои едноставно не сакаат да се чешлаат. Соодветна е за кратко, средно и долго крзно. Со редовно користење се добива сјајно крзно и правилна распределба на мастите од кожата што е голема предност за добро здравје и здрава кожа.

Со оваа четка Вие и Вашиот миленик ќе уживате во чешлањето и ќе се чувствувате удобно.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.

Големина: 19,5 x 6,5 cm