Груминг четка (self-cleaning)

950 ден1.150 ден

После четкање се чистат четките, тоа сите го знаеме, особено оние со миленици со долга длака. Затоа Hunter Spa имаат четка која со еден клик одма ги вади влакната на површина. Чистење на влакката мора да се практикува редовно поради собирање на прашина и нечистотија, а со тоа се запазува генералната хигиена на милениците. Со оваа четка се расчешлуваат и двата слоја на крзно и се спречува заплеткување на крзното.

Се препорачува за кучиња и мачки со средно и долго влакно.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.