Гумено топче за грицки Steka

400 ден

Невообичаено топче за грицки за твоето куче. кое сигурно ќе го обожава! Само наполни го со омилените грицки или храна и забавата може да започне.

Димензии: 10цм

Категорија: Ознаки: , , , ,