Дентал топка + јаже голема

1.100 ден

Ако имате активно куче од средна или голема раса, тогаш ова е играчка која ќе заврши работа! Со јажето може да се фрли многу далеку, а гумата е доволно цврста за секоја игра. Помага во чистење на забите.

30 цм

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,