Chicken Dlight Филе од патка

300 ден

Твоето крзнено пријателче одма ќе ги направи сите трикови штом ќе ги види вкусните Chicken Dlight грицки од патка. Овие закуски се направени од вистинско месо од патка како прва и едниствена состојка. Може да се скрши на помали делчиња за мали кутриња.

100gr