Пресувана кожа со пилешко Rawhide

320 ден

Секогаш е супер идеа да го наградиш твоето куче со вкусна грицка со пресувана кожа и внатре вкусно пилешко месо. Твоето куче секогаш ќе биде среќно штом е наградено со премиум квалитет кое сигурно ќе биде благодарно бидејки ги јаде најдобрите состојки.

100gr

Категорија: Ознаки: , , ,