Стапче сланина

20 ден

Супер закуска за твоето другарче со препознатливиот вкус на сланина кои сите го обожаваме! Силниот вкус и мирис на пилешко месо кое е завртено околу стапче со сланина е нешто на кое ретко може да му одолеат.

Цена за едно парче.