Долг поводник за маче

480 ден

Долг поводник за мачка со кој се осигураме дека ќе биде на далечина на која може да ја видиме. Поводникот е долг 5 метра и со додадена метална кука од двете страни. Додека Вие уживате на тераса или во градина, лесно може да ја закачите мачката на место кое може да бидете сигурни дека не може да се повреди, и ќе бидете сигурни дека нема да може да избега.

*Мачките додека се врзани на поводник мора да бидат врзани на градник. Со околувратник не  е препорачливо.

Димензии: 5 метра

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,