Затворен тоалет Argos XL

5.400 ден

Ако имаш голема мачка и сите останати тоалети не се доволно просторни, тогаш си на вистинското место. Тоалет во XL големина и е направен од 98% рециклирана пластика. Со рачка за лесен транспорт и капак кој лесно се вади за брзо чистење. На горниот дел има филтер од јаглен кој ја абсорбира цела прашина од песокот и непријатните мириси. Лесен за чистење поради заоблените агли.
  • Направен од 98% рециклирана пластика
  • Соодветен за големи мачки
  • Со рачка горе за лесен транспорт
  • Се вади горниот капак и длабок дел за песок
  • Со вклучен филтер со јаглен
  • Лесен за чистење со заоблени агли

Димензии: 48х66х48 см

 

Категорија: Ознаки: , , , , , ,