Играчка за дресура Dummy Treats црвено

1.050 ден

Учењето на нови трикови е секогаш забавно, па затоа со новата играчка твоето куче ќе биде екстра мотивирано да ја научи наредбата “врати”, затоа тука е DETROID. Оваа играчка може да ја наполниш со омилените грицки или храна, бидејќи внатрешниот дел може да се пере и има патент кој е лесно достапен. Кога ти ќе ја фрлиш оваа играчка, твоето куче треба да ти ја врати назад, па тогаш треба да добие грицка како награда, без да ја уништи играчката.

Направена е од издржлив PVC материјал кој нема да ги оштети забите на кучето и лесно може кучето да ја фати бидејќи е навистина лесна. Штом веќе стане многу прљава може да ја исперете во машина на 30 °C. Не пропушта вода.

Димензии: 20cm

Категорија: Ознаки: , , , , ,