Играчка за вода Sausage

580 ден

Штосни играчки за кучиња кои сакаат супер забава на лето! Направени од издржлив материјал како сунгер кој впива вода и полека го лади миленикот за време на летниот период. Исто така е супер додаток во базен, прскалка или во двор. Секогаш е добра идеа штом вклучува вода!

Димензии: 45 цм

Категорија: , , Ознаки: , ,