Играчка за чистење заби

800 ден1.200 ден

Играчката TOOTH CLEANER е во форма на тегче која истовремено е активна играчка и ги чисти забите. изработена од издржлива гума со структура лесна за да се зграби  и џвака. Гумените прстени на краевите се ротираат.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,