Играчка на стапче Easy Fun Insect

380 ден

Меки перничиња со инсекти на кои виси пердувче. Која е твојата омилена боја?

Со додаден катнип и стапче од бамбус.

Димензии: 25цм

 

Категорија: Ознаки: , , ,