Играчка прстени со јаже за мали кутриња

400 ден

Играчка од платнено јаже и гумени прстени со нерамнини кои помагаат при чешање на забите додека се мали.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 24 цм

Категорија: Ознаки: , ,