Играчка јагне со компресиран катнип Tux

610 ден

Играчка за мачиња со катнип кој е компресиран и е составен дел од новите играчки. Така воопшто не се губи ефектот  и мачињата повеќе може да го намирисаат со што играта е поинтересна!

Играчката се отвара и внатре се додава по едно топче катнип. Со играчката има 3 топчиња компресиран катнип.

Категорија: Ознаки: , , ,