Играчка Iraja puppy

400 ден

Колекција играчки наменети за најмалите палавковци! Направени од шарен платнен материјал со додаден гумен прстен со нерамнини, со свирка – сите есенцијални материјали за најмалите. Гумениот прстен им помага при чешање на непцата, додека пак меката плишана играчка е идеална за брканица и гушкање.

Достапно во три варијанти: маче, глувче и кутре.

Никогаш не го оставај твоето мало кутре со играчките без твој надзор!

Димензии: 12х14 цм

Категорија: Ознаки: , , , , ,