Играчка Kemi бомбонче

240 ден

Мачките секогаш обожаваат да си играат без разлика на возраста. Затоа секогаш треба да имаат различни играчки за никогаш да не им е досадно. Колекцијата KEMI се направени од полиестер и хартија такада секогаш ќе го задржат вниманието на мачето. Со додаден катнип.

10 см

Категорија: Ознаки: , , ,