Играчка LED топче Rango

500 ден

Поттикнете го Вашето маче да биде поактивно и заиграно во текот на денот во ова топче кое се тркала и светка на допир. Во топчето има ѕвонче, а при допир се тркала и предизвикува звуци од птица и затоа Вашето маче целосно ќе биде опседнато да дознае од каде е и ќе го лови ова топче постојано. Топчето автоматски се гаси после 20 секунди неактивност. Со вклучена батерија и штрафцигерче.

6Димензии: 6.5цм

Категорија: Ознаки: , , , ,