Играчка Moa со топчиња

330 ден

Се е во деталите! MOA колекцијата се толку меки и прекраснхи играчки кои одма ќе се поврзат со твоето маче бидејки се целите во свежи весели бои и меки материјали кои се различни. Така го обземаат мачето и е супер за играње по цели денови! Ние знаеме што сакаат мачињата, па затоа оваа колекција има и катнип. Играта може да започне!

14 см

Категорија: Ознаки: , , ,