Играчка Tough Kamerun лос

1.000 ден

Од горила која гордо позира па се до моќниот бизон кој ја спушта главата пред напад па се до мамутот кој гордо ги покажува своите рогови- тоа е серијата TOUGH KAMERUN за да се покаже моќта на животинскиот свет. Таа сила и издржливост е прикажана и преку нивната текстура бидејќи полиестерот е материјал кој е навистина издржлив и може да издржи силни “напади” од страна на кучињата. Тоа значи дека ќе го сакаат повеќе- повеќе игра, повеќе покажување на сила, повеќе забава. Тоа се многу соперници на твоето куче, така треба и да биде.

Забелешка: Никогаш не го оставајте кучето со играчките без надзор додека си игра. Ни една играчка не е неуништлива. Да се спречат повреди редовно треба да се проверуваат играчките за оштетување или за лабави делови, кои треба да се заменат по потреба.

Димензии: 29цм

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,