Интерактивна играчка Fox Den

3,850 ден

Играчка за мачиња која се активира со сензори на движење, па така твоето маче може да си игра цел ден! Мачињата се секогаш возбудени кога ќе ја видат оваа играчка, особено што опашката е реалистична и ги поттикнува да работат со нивните инстинкти. Замисли- лисицата се крие внатре во играчката и само ја крие опашката, па твоето маче чека шанса да ја улови.

Со автоматски сензор кој ја вклучува и исклучува играчката, па ако твоето маче е цел ден само оваа играчка е идеална опција. Соодветно за мали и возрасни мачиња.

Потребни се 3АА батерии (не се вклучени во пакувањето).