Канистер за грицки Deru

400 ден

Ако сте постојано во движење и ти се потребни грицки за дресура при рака, тогаш овој канистер ке Ви биде најдобар пријател! Го собира секаде и може да чувате сува храна или грицки.
Идеално е за мали грицки, со дијаметар од 8мм кои ако го протресете ќе паднат од диспанзерот.
За екстра забава може да го протресеш или да го стркалаш. Соодветно за куче и маче.
Димензии: 15цм