Кекси микс

100 ден

Крцкави кекси во препознатлива форма како коска, соодветни за дресура или награда дека биле умни и послушни.
Цврстина: средна. За кучиња кои сакаат крцкави закуски за кои малку им треба време да ги изедат.
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,