Клешти за нокти

850 ден890 ден

За да се справиме со силните и дебели нокти на нашите миленици, ни треба силно решение. Овие клешти ни го даваат одговорот за да бидеме сигурни дека безбедно и нежно ќе може сами дома да се справиме со силните канџи. Високо- квалитетното сечило може да се справи и со миленици кои имаат многу големи и силни нокти. Може да се употреби на кучиња и мачки, како и на глодари и птици. На овие клешти има механизам со кој сме сигурни дека нема да има повреди и соодветно зачувување на сечилoто.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , ,