Кожно ремче Lima

1.050 ден

Ремче изработено од кожа кое има интересен дезен за разлика од секојдневните кожни околувратници. Иако е кожа, многу е нежно кон крзното и кожата и не остава траги или пак оштетување. Hunter е компанија која гордо стои зад “Made in Germany” , а особено задоволство се производите од кожа.  Додадено е мало привезоче како аксесоар.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , , ,