Кожно ремче Round & Soft – црно

1.180 ден1.220 ден

Round & Soft е околувратник  кој го истакнува вистинскиот квалитет на Hunter кои го очекувате на производите кои се »Made in Germany«. . Овој модел е изработен да биде не само силен, туку и елегантен со заоблениот изглед, со рачно шиени ивици за да ја даде најубавата идеа за квалитетот на Hunter. Бидејќи е изработена од напа кожа ремчето лесно се приспособува и е прилично нежно кон крзното, особено на оние раси со долга длака.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , , ,