Корпа Graz

6.500 ден

Креветче по кое Hunter се препознатливи! Ова креветче е прекрасна комбинација на рустичност, различност и грациозност, во кое има прекрасна линија на детали кои едноставно не може да се игнорираат. Ова креветче е еден аксесоар кој се истакнува без разлика во која средина ќе биде поставено. Рамката е изработена од јажиња на кои е зашиено парче кожа каде логото на Hunter e обележано. Ова креветче е смислено и до најмалиот детал, тоа е тоа што го прави посебно. Долната перница има две лица, од кое едното е во контраст на корпата, каде рачно е шиено логото на Hunter.  Иако изработката е од јаже, дава голема стабилност. Самото јаже дава голема тежина, и за тоа тешко е да се помести и оштети дури и од најактивните миленици. Внатрешната перница е отпорна на вода и и нечистотии и дополнително е третирана за заштита од бактерии со SILVERPLUS® и  BIONIC FINISH® C6. Перничката се пере на 30 степени во машина.

Категорија: Ознаки: , , ,