Коски со калциум

20 ден

Малите коскички со калциум се навистина возбудливи и вкусни па затоа милениците се среќни секогаш штом ги здогледаат. Овие закуски се направени од пилешки гради во средината со мала калциум коска што ги прави здрави и неодоливо вкусни.

Цена на едно парче.

Категорија: Ознаки: , , , , ,