Кругчиња од јагнешко и ориз

213 ден425 ден

Вкусни и крцкави кекси со богат вкус на јагнешко и ориз. Идеални за тренинг сесија за средна и голема раса.
Цврстина: лесна. Не е тврда закуска и се препорачува за сениор кучиња или за оние кои сакаат меки закуски.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: ,