Jerkey ленти со јагнешко

200 ден

Секогаш твоето куче е среќно штом ќе добие залче од сите Jerkey ленти бидејќи се вкусни во секое залче. Секоја лента е мека и не содржи шеќер па затоа се лесни за џвакање. Практични се за да ги понесеш на авантура со твоето милениче.

20 ленти во пакување.

Категорија: Ознаки: , ,