Маска за кратка муцка

280 ден

Најлонска маска за раси кои имаат кратка муцка.

Бордер Коли, англиски булдог, боксер и слично.

Се пере во машина на 30 степени.

Димензии: A:31cm B:9 cm C:48,5-71cm (може да погледнете на сликата подоле за како правилно да измерите)

Категорија: Ознаки: , , ,