Маска Comfort

360 ден470 ден

Маска за кучиња која е удобна и може да се подеси индивидуално според големината на муцката. Долниот дел на муцката е мрежест каде кожата може да диши, а горниот дел се подесува со две лепенки.

Така може да се ослободи или да се стеге според потребата. Кучето мора да може да отвори малку уста. Со клипер се зацврстува позади кај ушите и должината лесно може да се подеси.

Како правилно да ја измерите соодветната големина е прикажано на сликата подоле:

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,