Маска Easy Leader

210 ден250 ден

Easy Leader е маска која лесно го контролира кучето и со тоа сигурно се намалува тегнењето. Кога кучето го водите од муцката е полесно да ве следи, имате поголема сигурност и е ефективно сретство за тренирање. Штом ќе ја наместите маската околу муцката на кучето, одма ќе забележите како главата на кучето се движи ако почне да влече. Тоа им прави дисбаланс и со тоа престануваат со влечење. Маската е направена од најлон и лесно се прилагодува според димензиите на кучето.

Не го оставајте кучето со маската на него ако вие не го водите, поради негова безбдност.

Како правилно да ја измерите соодветната големина е прикажано на сликата подоле:

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,