Месна коска со коскена срж XXL

600 ден

XXL коска е dream come chew за секое куче! Ќе има занимација со саати со оваа огромна коска, богата со коскена срж, калциум и секако по малку и месо.

40х16цм

Категорија: Ознаки: , , , ,