Микро коски (puppy)

100 ден

Кекси за мали кутриња кои ги обожаваат бидејки имаат богат вкус и лесна текстура. Исто така се соодветни за сите големини на кучиња за дресура поради малата големина.
Цврстина: лесна. Не е тврда закуска и се препорачува за сениор кучиња или за оние кои сакаат меки закуски.
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,