Мулти-функционална четка

1,150 ден1,300 ден

Четка за сите типови на крзно- од едната страна има мека синтетичка четка а од другата метални запци со точки на краевите што значи дека оваа четка е соодветна за сите типови на крно, кратко, средно или долго. Меката синтетичка четка помага на масното ткиво на кожата правилно да се распредели, додека пак металните запци нежно се грижат за долното и горно крзно. Четката е флексибилна и спреува да се стисне премногу и така се спречуваат голем број на повреди. Лесно се адапира кон структурата на крзното на твоето куче. Ергономски оформената рачка е високо квалитетна со чувство на кожа, не се лизга и е едноставно е за користење. Со тоа четкањето на твојот миленик нема да ти претставува никаков пероблем.

HUNTER SPA  е колекција на алатки за grooming со ергономски изглед и рачка налик на кожа. За чешлањето да биде супер лесно и уживање за Вас и миленичето.

 

Ресет