Околувратник Greyhound Super Soft браон

2,850 ден4,220 ден

Кучињата кои спаѓаат под sighthound расите имаат посебни барања според кои се направени SUPER SOFT ремчињата. Овие раси на кучиња се препознатливи по тоа што се витки и мускулести. Поради тоа се прилично деликатни со тесен врат и глава, па затоа вратот мора да се заштити од повреди кои може да се случат од брзи и нагли движења. Од таа причиња ова ремче е широко и дава максимална поддршка на вратот. Ова е секојдневен аксесоар кој е издржлив и лесно за одржување, изработен од говедска напа кожа, со меки краеви кои се нежни кон кожата и крзното поради заоблените ивици. Дополнително овој модел е дополнително рачно пополнет за дури и најигривите кучиња да имаат максимален комфорт во секоја активност и за сите фази во животот. Сопствениците на овие раси кои уживаат во едноставен дизај и високо-квалитетна изработка се секогаш насочени кон овој тип на околувратник. Секако овој модел  соодветни и за сите останати раси кои имаат анатомска градба како  Whippet, Barzoi и останти кои лесно може да се извлечат од останатите околувратници, како и чувствителноста на притисок во делот кај гркланот.

Единствена рачна изработка “Made in Germany” со фанови низ целиот свет.

Забелешка: Нашите производи од кожа се изработени со многу нежна постапка. Со кожа која е обоена, може да има мала дисколорација. Се препорачува редовно одржување да се задржи квалитетот со крема/ масло за кожа.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , , ,