Отворен тоалет Jota беж

560 ден820 ден

Веројатно ти е познат проблемот со отворен тоалет- твоето маче со копање фрла песок надвор! Ако сеуште преферираш отворен тоалет и покрај овој проблем тогаш е време да те запознаеме со новиот модел Jota! Заоблен модел со високи краеви и додатна ограда која спречува песокот да излезе надвор од тоалетот. На тој начин значително се намалува нередот и твоето маче може да продолжи да копа. Дополнително, поради заоблените краеви е многу полесно за чистење.
  • Со висок капак за да се намали фрлањето на песок
  • Од пластика
  • Лесен за чистење поради заоблените краеви

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,