Пена за суво бањање

590 ден

Пена за чистење на крзното за мачките, од француската линија на Биоганц, направен од основа на цвет од љубичица и останати цветни  состојки кои се 98% органски и природни. Цветната основа на пената дава прекрасен мирис и има антисептично дејство кое што длабински го чисти крзното и кожата и дава пријатен мирис и свежина. Пената не содржи хемикалии и не е токсична по здравјето на мачката. Се препорачува за сите типови на крзно. Соодветно за мали мачиња.

Категорија: , Ознаки: , , ,