Поводник Freestyle црвена

1.500 ден

Лесен материјал од високо издржлив материјал, воопшто не тежи или предизвикува непријатности за држење при долги прошетки.  Куката и спојките се добро зашиени и прицврстени за   максимална безбедност. Јажето е од иновативен материјал и внатрешниот дел е од полијамид за висока издржливост и за силни кучиња.  Водоотпорно е такада без грижа може да го земете со себе во секоја годишнна доба.

 

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,