Поилка за миленици Molli

450 ден

Поилка за миленици која се додава на кафези или транспортери. Со тоа Вашето милениче ќе има постојано пристап до свежа вода без опасност да се истури. Особено се препорачува за долг пат при транспорт со транспортер каде нема услови да се постави тањирче со вода.

  • Не зодржи шише вода, додајте сами било кое што ќе пасува.

Димензии: 15x6x15cm