Полу-давилка Aalborg

2.180 ден2.550 ден

Едноставен и функционален околувратник од популарната серија на AALBORG е супер за секојдневна употреба. Само едноставно го ставаш врз главата и тоа полабаво виси на вратот секако во соодветнат големина. Ако кучето е на поводник и нагло почне да влече, тогаш ремчето ќе се стегне но не повеќе од стоперот, така се осигура дека нема да биде повредено и ќе биде безбедно за користење.

Полу-давилката може да се комбинира со било кој производ од AALBORG колекцијата. Произведено во Германија од најдобрата кожа, како и сите останати производи тој сет.

Забелешка: Нашата кожа се произведува многу внимателно. Ако кожата е обоена тогаш може да се појави блага дисколорација.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,