Појас за трчање или возење точак

4.350 ден

Специјален поводник за трчање или возење на точак со поголема флексибилност за разлика од поводниците за секојдневни прошетки, кој е исто така безбеден и лесен за користење. Последниот дел мна поводникот е еластичен и го намалува непријатното тегнење и влечење како она кога шетате на поводник на рака. Особено додека возите велосипед може да се појават ненадејни и остри движења, но ако тоа се случи Вие одма може да го ослободите Вашето куче благодарение на двојното затварање со брзо ослободување. Овој поводник може максимално да се продолжи до 270цм благодарение на флексибилноста, ако сакате може да го носите преку рамо, на половина или пак како поводник на рака. Сите овие можности Ви даваат различна должина на поводникот зависно од потребата.

Ако се случи да се најдете во критична ситуација, можете веднаш да се ослободите од вашето куче благодарение на двојното затворање со брзо ослободување. Должината може индивидуално да се прилагоди до макс. 270 cm благодарение на затката за влечење. Ова значи дека поводникот може да се постави и со јамка за рака и, на пример, да се носи како лента за на рамо.

Дијаметар: 1цм

Максимална должина: 270цм

Категорија: , Ознаки: , , ,