Прекривка за задно седиште Jort

1.700 ден

Прекривка за задно седиште на автомобил која не пропушта нечистотии, вода и која не се гребе. Соодветна е за голем број на автомобили и е лесна за местење, со направен простор за да се протне појас за безбедност. Се препорачува рачно миење или пак да се исчисти само со влажна крпа, но никако не се чисти во машина за алишта. Зависно од Вашата потреба, прекривката може да ја наместите на двете седишта или пак на половина да ја свиткате и да се покрие само едниот дел.

Димензии: 156х128 cm

Кога кучето се вози во автомобил се препорачува да биде врзано со појас и да биде на градник!